fbpx


Meniny dnes: zajtra:

A o nič menšiu kvalitu bolo treba preniesť aj takpovediac za čiaru“ a prilákať čo najviac ľudí do hľadiska - nielen „za účelom“ fandenia, no tiež účasti v sprievodných akciách. A to sa podarilo, alo sa hovorí, na výbornú. V miestnom športovom areáli sa zišlo okolo päť stoviek mužov, žien, detí. Výherca prvej ceny v tombole získal LED televízor a aj ďalších 21 cien bolo hodnotných a zaujímavých. Vynaložené úsilie sa teda neminulo účinkom a dobrá zvesť o turnaji sa rýchlo rozšírila po regióne.

V nasledujúcich riadkoch sa bavme už iba o góloch, lebo tie učili víťazov i porazených. Tu sú výsledky štyroch zápasov aj s krátkymi komentármi.       

Torysa - Brezovica 1:2. Stačilo mierne podcenenie papierovo „slabšieho“ súpera a prekvapenie bolo na svete.

Brezovička - Čirč 4:1. Ako to v športe zavše býva, úvodný gól ani zďaleka nezaručuje víťazstvo...

O 3.miesto: Torysa - Čirč 5:1. Domáci si už ďalšiu blamáž, dokonca pred veľkou diváckou kulisou, dovoliť nemohli. Nastúpili v najsilnejšom zložení, s výnimkou Zorana Ševčoviča, ktorý sa tentoraz uplatnil v pozícii jedného z organizátorov. Hetrikom sa blysla aktuálna posila Torysy Félix Ágya Mihály (prišiel z Gaboltova).

Finále: Brezovica - Brezovička 0:1. Dominovali obrany, no jedna lopta si nakoniec predsa len našla cestu do siete. Skóroval Radovan Molčan.  

Brezovicka v Toryse

Víťazný celok TJ Sokol Brezovička.

 

Ocenenie pre najlepšieho brankára získal Peter Ištona z Brezovičky, za najlepšieho hráča vyhlásili Filipa Koľa z Brezovice, kráľom strelcov sa stal už spomínaný F. Á. Mihály.

Ligová sezóna už klope na dvere, funkcionári Torysy chcú fanúšikov opäť prilákať do hľadiska (aj) zaujímavými cenami. Hneď v prvom kole je na programe repríza súboja o bronz, súperom domácich bude opäť Čirč. O tri dni nato sa uskutoční stretnutie Slovnaft Cup-u, v tohoročnej premiére „prihral“ žreb futbalistom Torysy súpera zo Starej Ľubovne a to bude iné „lákadlo“.

Ján MIROĽA

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť